Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokiaen rett i dass!

Vi kunne startet en føljetong om uheldige mobiltelefoneiere. Etter at vi tok opp problemet med vaskemaskiner har det strømmet på med e-post, også om andre små og store uhell.

Dass
Om vaskemaskinen kan være tøff mot mobiltelefoner er biltrafikk heller ikke å spøke med. Flere av meldingene vi har fått handler om hvordan det gikk da man kom i skade for å kjøre over telefonen med bil (Hva er det egentlig folk driver med?)

Ut fra antallet meldinger å dømme er det helt utrolig hvor vanlig dette er. De fleste kan også fortelle at telefonen fortsatt virker, om enn med skrammer, sprukne display og batterier som må tapes fast.

Går som smurt

Vi antydet i forrige artikkel om temaet at vann nok ikke er mobiltelefonens beste venn. En av våre innsendere forteller at han slapp sin GD90 (Panasonic) i motorolje. Uhellet skjedde for et år siden, og telefonen virker fortsatt. Den var bare litt glatt en stund.

Riktig så heldig var ikke gutten som hoppet i badebassenget med sin Motorola. Etter en ukes opptørking virket telefonen igjen, men bare en måned senere trakk den sitt siste sukk og døde.

Å, skitt!

En annen kar hadde puttet sin Nokia i baklommen. Da han etter et toalettbesøk skulle trekke opp buksene havnet telefonen i skåla. Hvordan det gikk med telefonen får vi aldri vite. Den ble ikke forsøkt fiske opp igjen, forteller vår innsender.

Mobiltelefoner lever åpenbart et farligere liv enn de fleste andre. Har du en god historie må du gjerne dele den med våre lesere. Vi kan jo samle opp et knippe muntre mobilminner til en senere artikkel?

Stikkord: Mobil