Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ericsson tilbakeviser PDA-rykter

Det svenske nettstedet Mobil.se har i flere artikler antydet at Ericsson planlegger å lansere en ny PDA-telefon bygget over samme lest som R380. Men Ericsson tilbakeviser ryktene.

mobil 580
Telefonen Mobil.se beskriver er kort fortalt en R380 med fargeskjerm og GPRS. Mobil skriver at de har konfrontert Ericsson med ryktene etter at de deltok i en pressekonferanse der de trodde telefonen skulle bli vist. «Det er utrolig hvor godt informert dere er om dette», skal en Ericssonansatt ha svart. Mobil.se konkluderer med at ryktene er sanne.

Ikke aktuelt

ITavisen.no har også vært i kontakt med sentrale kilder i Ericsson, men disse tilbakeviser at noe slikt produkt er på trappene. -Noen telefon basert på 380s formfaktor blir det ikke noe av. Vi kommer ikke til å lansere noen telefon der skjermen ligger under et flipplokk slik som på R380, slår våre kilder kategorisk fast.

Uttrykk som «blir det ikke noe av» nører opp under misstanken om at Ericsson har hatt slike planer, men at disse nå er skrinlagt. Samtidig vet vi at Ericsson hele tiden har jobbet med å utvikle nye telefoner der PDA-funksjonaliteten skal bedres.

Ericsson kommunikator
En PDA-telefon fra Ericsson blir det nok, men med hvilken formfaktor? ITavisen.no sikler etter denne!

Et par av konseptmodellene som har vært presentert tidligere viser at Ericsson trolig tenker mer i retning av Palm-lignenede produkter basert på Symbians Epoc operativsystem. Eller hva med å putte Ericssons teknologi inn i en Sony Clie?