Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Norske selskaper blir Microsoft-partnere

De to norske selskapene CyberWatcher og FIRM er blant de første i verden som skal utvikle .NET-løsninger for Microsoft.

MS.NET
Dette ble kjent under TecEd-konferansen i Atlanta i natt norsk tid. Konferansen samler 10.000 utviklere og IT-profesjonelle fra hele verden, og er den største utviklings- og utdanningskonferansen for utviklere på Microsoft .NET teknologi.

«Early Adopters»

De norske teknologibedriftene FIRM og CyberWatcher har markert seg med å være tidlig ute med .NET baserte løsninger. Selskapene er .NET «Early Adopters», og samarbeider med Microsoft på utvikling av fremtidens web tjenester.

Medie-overvåker

CyberWatcher har utviklet programvare som automatiserer overvåkningen av medier, kunder og konkurrenter på nettet slik at brukerne får tilgang til kritisk informasjon når de trenger det – uansett hvor de måtte befinne seg.

FIRM er i ferd med å utvikle en løsning som gir organisasjoner automatisk og kontinuerlig innsikt basert på tilbakemeldinger fra kunder, ansatte og marked.

Mens CyberWatcher markerer seg på arrangementet i Atlanta, Georgia, vil FIRM være å finne på TechEd i Barcelona 3-6. juli.