Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ericsson på topp blant proffene

Ericsson R520m er vinneren i ITavisen.nos oppdaterte mobiltest. Men marginene er små, og Siemens S40 følger hakk i hel, ett fattig poeng bak vinneren.

Det er de mange nye funksjonene i Ericsson R520m som sender den til topps i Nordens største mobiltest. Kombinert med en usedvanlig god batterikapasitet holder dette til en knapp seier. Små justeringer i vektleggingen av design eller størrelse ville ført til et annet resultat.

Liten skjerm trekker ned

Ellers er også Ericsson T29 testet. Denne telefonen er plassert i erfarenklassen, fordi IrDA eller annen trådløs datatilkobling nå er et minstekrav for å komme inn på denne listen. Litt overraskende var det at den ikke kom høyere opp på listen. Årsaken er først og fremst den knøttlille skjermen. Denne gir ingen god brukeropplevelse verken på WAP eller SMS (til tross for at telefonen har EMS (Enhanced Messaging Service).

Testen oppdateres fortløpende, og flere modeller er på veg. Men enn så lenge troner Ericsson R520m på topp.

Før du velger hvilken telefon som passer best for deg an det være lurt å se nærmere på hvor de forskjellige telefonene har fått sine poeng.