Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nokia 9210 med video

9210 kommer til uka

Nokia 9210 Communicator ventes å være tilgjengelig i norske butikker i løpet av neste uke, skriver Nokia i en pressemelding.

Nokia 9210 med video
Nokia sier at seneste versjon Communicator fra og med i dag vil være på vei fra fabrikk og ut i markedet.

Da ITavisen.no fredag som det aller første presseorganet kunne bringe en test av 9210, vakte det en viss bestyrtelese i Nokia-kretser.

Dette kan være en medvirkende årsak til at lanserigen nå åpenbart har blitt forsert.

Mellomtittel

Nokia beskriver 9210 Communicator som en tobånds EGSM900/1800 integrert terminal for mobilkommunikasjon som kombinerer telefon, faks, kalender, bilder, WAP og WWW, og som støtter de vanligste jobbapplikasjoner for PC.

Glede i Nokia

– Vi er riktig glade for å kunne tilby verdens første integrerte mobile multimedieterminal som trådløst og sømløst kan synkroniseres med de fleste forretningsapplikasjoner uavhengig av tid og sted, og som på alle fronter kan skreddersys brukernes behov, sier Markedssjef Mads Eriksen i Nokia Mobile Phones i pressemeldingen.

Mange muligheter

Nokia 9210 Communicator har fullfargeskjerm, høyhastighets Internett, e-post og faksmuligheter, og støtter i tillegg en rekke programmer, inkludert Microsoft Office-filer.

9210 Communicator er i følge Nokia det første mobile multimedieverktøyet som kombinerer tale med en rekke av egenskaper som forbedrer den daglige informasjonshåndteringen i GSM 900/1800-nettene.

Stikkord: Mobil