Nokia 8850

Annonse


Vasket mobilen på 60 grader

Nokia 8850En medarbeider i ITavisen.no gjorde store øyne da han oppdaget hva som var blitt med i klesvasken (egentlig var det vel kona som så det først.). Liten, lekker og skinnende blank (telefonen, altså) lå den der på toppen av de sentrifugerte klærne.

Hvitvasking

Nå er ikke Nokia 8850 en telefon du kjøper for en krone i kiosken på hjørnet. Å drive hvitvasking på denne måten kan derfor fort bli en kostbar opplevelse – ingen ting er mer ødeleggende for mobiltelefoner enn fukt.

Sisu

Finske mobiltelefoner har kanskje mer sisu enn sine mer sydlige kolleger, men selv om finnene er glade i sine telefoner har de ikke for vane å bringe dem med seg helt inn i badstua (for hvilken lomme skulle de i så fall puttet den i?).

Og siden elektronikk og vann er en lite gunstig kombinasjon var spenningen stor da telefonen ble plukket frem – ville den fortsatt virke?

OMO Color?

Og det gjorde den. Først var den nok litt omtåket i displayet, men etter hvert klarnet den til og ble sitt gamle jeg. Bare litt renere, og med en svak duft av sommer.