Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Forbedret PageMaker fra Adobe

Om ikke lenge er Adobe klar med versjon 7.0 av sin populære PageMaker. Denne versjonen skal gjøre det lettere å kunne levere materiell til alle typer media.

Pagemaker 7.0
Brosjyrer, nyhetsbrev, invitasjoner, rapporter eller hva det måtte være – Adobe PageMaker har forlengst skaffet seg en solid posisjon som layout-verktøy. Når versjon 7 kommer på markedet i løpet av sommeren, vil det ha en rekke nye funksjoner.

Nyhetene

En av nyheten er muligheten for å importere originalfiler fra Adobe Illustrator og Adobe Photoshop direkte inn i PageMaker. I tillegg følger det med et verktøy som gjør at du kan konvertere og lagre arbeidet ditt som PDF-filer (Portable Document Format).

Du skal også kunne lage såkalte »taggede» PDF-filer. Dette betyr at filene kan vises på en rekke ulike typer enheter, som for eksempel håndholdte terminaler og trådløse enheter.

Av andre nyheter er oppdatert importstøtte for MS Word-filer, konverteringsmuligheter for MS Publisher (Windows versjonen) og QuarkXpress.

Pris

Prisen på den norske versjonen vil bli 6.900 kroner for fullversjon, mens oppgradering vil ligge på 1150 kroner. Engelsk versjon vil være tilgjengelig først, og her koster programmet ca. 5300 kroner, mens oppgraderingen vil koste rundt 850 kroner.