Simpsons mindre

Annonse


“Hemmelig” Simpsons er virus

Simpsons mindreViruset, som kalles MacSimpson, kommer som et e-postvedlegg der du blir lovet hemmelige episoder fra tegneserien om familien Simpson. Men i stedet for humoristiske tegnefilmer får de som åpner vedlegget møte en typisk e-post orm.

Stjeler nettkapasitet

Ormen bruker AppleScript for å spre seg selv til e-postadressene i kontaktregisteret ditt. Ormen er relativt harmløs, men kan skape kork i nettverket når den sender seg selv i store mengder.

Hemmelige episoder

Ormen følger med i en e-post som har følgende overskrift: Secret Simpsons Episodes! Og denne meldingen: «Hundreds of Simpsons episodes were just secretly produced and sent out on the Internet, if this message gets to you, the episodes are enclosed on the attachment program, which will only run on a Macintosh. You must have system 9.0 or 9.1 to watch the hilarious episodes, in high quality. Just download and open it. From, (en venn)

— To get random signatures put text files into a folder called “Random Signatures” into your Preferences folder. «

Selve viruset ligger i vedlegget «Simpsons Episodes». I tillegg til å kopiere seg selv til oppstartsmappen flytter ormen meldinger fra mappen sendte elementer til mappen slettede elementer.