Annonse


Feil på 420.000 Sonytelefoner

Det dreier seg om en avansert telefon for iMode, og er følgelig ikke noe problem for de Europeiske telefonene fra Sony. Men når nærmere en halv million telefoner skal byttes uten kostnader for kundene er det klart at det vi svi for Sony.

Bestselger

Sonytelefonen lå øverst på salgsstatistikken, fordi den har en stor og klar skjerm som passer ypperlig for tjenestene i iMode. Mer enn 24 millioner brukere benytter seg nå av det som er iModes svar på WAP.

SO503i var knyttet mot en Java-basert tjeneste som lot brukerne laste ned enkle spill og børskurser. Enkelte av de nedlastede programmene førte til at hele telefonboken din ble lagt ut på nettet.

NTT DoCoMo nedtonte risikoen, og sa det bare skjedde i et begrenset omfang, og presiserte at telefonene fortsatt kunne brukes til iMode, e-post og andre tjenester, melder Japan Today.