Hopp til navigasjon Hopp til innhold

WAPit til skifteretten

Det finske selskapet WAPit klarte ikke å få til den andre runden med finansiering. Etter å ha forsøkt flere utveier velger de nå å begjære oppbud.

wapit konkurs
Det er ikke noe ubetydelig selskap som nå må legge inn årene. WAPit har siden starten i 1998 vært førende innen utvikling av mobilteknologi og programvare. Men forsøket på å internasjonalisere selskapet ble for tungt, og investorene vendte ryggen til WAPit.

Tørt i finansmarkedet

På sitt nettsted skriver WAPit at forsøkene strandet som følge av pessimisme rundt IT-bransjens fremtidsutsikter, og de senere tids nedtur i finansmarkedet. På grunn av dette har WAPit besluttet å begjære seg selv konkurs.

WAPit har hatt partnere som HP, IBM og Nokia, og stod bak “Kannel”, den eneste WAP-gatewayen med åpen kildekode.

Stikkord: Mobil