redknows

Annonse


RedKnows sladrer på deg

redknowsVel – egentlig får du jo bare vite hvor trusa er, og det er vel når kona og trusa er på hvert sitt sted at det virkelig begynner å bli skummelt.

Kommuniserer

Så er det kanskje ikke sjalu ektemenn som er hovedmålgruppen for dette utstyret. Kort fortalt dreier det seg om en enhet som binder sammen mobiltelefonen og en GPS (globalt posisjonerings system) slik at GPS’en kan kommunisere med omverdenen.

Ved å sende en tekstmelding med en “P” til en telefon med dette utstyret får du en SMS tilbake med telefonens geografiske posisjon. Du får samtidig vite hvilken retning og hastighet telefonen beveger seg i.

Flåtestyring

Løsningen er ideell for enkel flåtestyring, søk etter jaktkamerater og en del andre situasjoner der du gjerne vil vite hvor noen befinner seg. Har du tilsvarende utstyr på din egen telefon kan du dessuten lagre posisjonen du mottar som et veipunkt. Deretter er det bare å programmere GPS’en til å vise deg retningen til målet.

Annonse


Med slikt utstyr kan du også sende en nødmelding med egen posisjon til en SMS-mottaker ved hjelp av ett eneste tastetrykk.

Samme løsning finnes allerede innbygget i de nye telefonene Benefon ESC (som i tillegg har kart) og Benefon Track.

Mer informasjon om RedKnows finner her.

Annonse