Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Netcom ut mot Telenor

NetCom leverer kraftig skyts mot sin konkurrent. De mener Telenors kunder betaler for mye for å ringe NetCom-numre.

NetCom tilb.
I en pressemelding som ble sendt redaksjonen kl. 10.05 tirsdag, heter det:«Norsk Telecom AS har på oppdrag fra NetCom laget en analyse av mobilprisingen i Norge. Resultatene av denne analysen viser at ulikhetene i mobilprising der kunder i Telenors nett betaler mye mer for å ringe til kunder i NetComs nett, virker konkurransevridende. Denne effekten slår også ut for de som er kunder hos andre teleoperatører som bruker eksisterende mobilnett.»

Telenor avviser anklagene med henvinsing til at det faktisk koster mer å formidle samtaler til andres nett.

Nå er det opp tiol Post- og Teletilsynet å avgjøre hvem av de to kamphanene som har rett.

Stikkord: Mobil