Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fanger kles nakne for åpent kamera

Fanger kles nakne og visiteres for åpent kamera. Bildene legges ut på Internett. Sheriff Joe Arpaio bruker utradisjonelle metoder for å stoppe kriminalitet.

Jailcam
Sheriff Arpaio er overbevist om at bruken av Internett kan demme opp for kriminalitet. Derfor har han like godt utstyrt Madison Street Jail med en rekke WEB-kameraer. Her kan potensielle kriminelle selv se hvordan det kan gå om de ikke kommer på bedre tanker.

Registrering

Før du slipper til og kan kikke inn i fengselets kriker og kroker advares du mot mulige sex og voldsscener. Du må også fylle ut et registreringsskjema med navn og alder. Men det er ingen som sjekker om du ljuger.

Big Brother

Fangene i fengselet, som ligger i Phoenix i Airizona, har gått til milliardsøksmål mot sheriffen og nettstedet crime.com. Enkelte kvinnelige innsatte har av en eller annen grunn lite til overs for å få toalettbesøkene sine kringkastet til millioner av nysgjerrige.

I et søksmål kreves 25.000 dollar for hver av de 55.000 arresterte som ufrivillig er blitt publisert på nett. Det gir så langt et krav på 1,38 milliarder dollar! Saksøkerne viser til at det ikke er tillatt å bruke overvåkningskameraer av annet enn sikkerhetsmessige hensyn.

Dobbeltmoral?

Sheriffens web-sider er sponset av et nettbasert kasino der du kan spille om penger. I tillegg kan du kjøpe ulike effekter som hengelås, alarm, t-skjorter osv. For 15 dollar kan du også bli den glade eier av videofilmen »En dag med sheriff Joe», eller du kan handle det sheriffen kaller sexy politi-undertøy!

Dødsstraff som underholdning

Nettstedet har ellers en liste over Amerikas mest beryktede seksualforbrytere, samt en samling artikler om alt fra de dummeste forbryterne til en dokumentar om den dødsdømte Timothy McVeigh. Her finnes også et kamera med bilder fra stedet der McVeigh skal henrettes, og en klokke som viser hvor lenge det er til dødsstraffen skal fullbyrdes..

Skulle du trenge flere gode grunner for ikke å havne i fengsel kan du sjekke nettstedet http://www.crime.com. Toalettkameraet er riktig nok fjernet, mens kroppsvisiteringen går sin vante gang.