Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Dagbladet tar kvelden

Når kvelden setter inn vil Dagbladet.no transformeres til en mer surfevennlig, underholdende og nyttig nettavis…og neste morgen er den vanlige avisa tilbake igjen.

Dagbladet 18-06
Mellom 18:00 og 06:00 på hverdager, og gjennom helgene, vil besøkende på Dagbladet.no finne et noe forskjellig nettsted fra det de er vant med. Tanken er at leserne ikke har den samme sulten etter nyheter på kvelden som på dagtid, men heller ønske å koble av med spill, moro, og nyttetjenester.

– Vi innfører et helt nytt design etter klokka 6, hvor vi integrerer en del portalelementer med nyhetsavisen vår. Dette betyr mer fokus på søkemotorer, lenkefarmer, sport og spill, sier reportasjeleder i Dagbladet.no, Helge Øgrim.

Dagbladet etter 6 har premiere i kveld, Onsdag 30. mai.

Også for døgnville

Kveldsavisen skrus altså av om morgenen, og gir plass for den vanlige og mer nyhetstunge forsiden. Likevel kan døgnville finne fram til kvelds-designet når som helst.

– Skulle man ønske å drømme seg bort på dagtid gir vi også muligheten til det, ved å legge inn en knapp for å veksle mellom kvelds- og dagsavisen, sier Øgrim.

Forblir gratis

Mens flere andre nettaviser nå tar seg betalt for deler av innholdet, inkludert Aftenposten og Dagens Næringsliv, forsikrer Dagbladet at alt innhold på nett fortsatt vil være helt gratis.

– Så vidt jeg vet har vi ingen planer om å ta oss betalt for nettavisen vår. Vi baserer oss helt og holdent på reklameinntekter, og går i balanse på det, sier Øgrim til ITavisen.no.

Ifølge Norsk Gallup har Dagbladet.no 273.000 daglige lesere.