Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Handspring senker prisene

Prisen på lommedata fortsetter å synke. Nå senker Handspring Prisen på både Prism og Platinum med rundt 15 prosent.

At prisen på Platinum går ned er ikke uventet, ettersom denne modellen har fått sin avløser i den slanke Visor Edge. At Prism går ned like mye var ikke så ventet. Dette er Handsprings farge-PDA, uten noen naturlig arvtaker så langt.

Med det siste priskuttet er veiledende pris for Prism 4.990,- (ned 756,-). Visor Platinum blir 489 kroner billigere og havner på 3.090,-.

Med disse priskuttene blir Handspring Prism noe billigere enn den nye fargemaskinen fra Palm (505), men om dette er nok til å kapre potensielle Palmkunder gjenstår å se. Palm 505 har fått et nyere OS enn Prism, og har i tillegg en formfaktor som gjør den mer attraktiv enn sin konkurrent.

Stikkord: Mobil