Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Avidi utsetter høyere hastighet

Telenor Avidi leverer ikke mer enn 512kb/s nedlastingshastighet på sitt raskeste internettabonnement. Men det er planer om en snarlig dobling av dette.

Telenor Avidi coax
Ledelsen hos kabel-TV-leverandøren skulle mandag 28. mai ta stilling til lanseringen av nye produkter og tjenester. Dette er nå utsatt til onsdag 5. juni. Oppdatert 7. juni: Beslutningen er tatt, men informasjonen kommer noe senere. ITavisen.no følger selvsagt saken.

Selskapets produktsjef for internettjenester, Bernt Andersen, opplyser til ITavisen.no at det var noen detaljer som måtte på plass først.

– Men det ser veldig hyggelig ut, sier produktsjefen fornøyd.

Etter det ITavisen.no erfarer er en av de viktigste oppgraderingene mulighet for 1Mb/s nedlasting. Dette har vært planlagt siden høsten 2000. Dermed nærmer Avidi seg hastighetene de nærmeste konkurrentene tilbyr, og passerer UPC, som nettopp skrudde opp krana til 768kb/s.

Billigere?

Andersen ville ikke opplyse noe om prisingen på de nye tjenestene. Vi får håpe Avidi legger seg på en prisstuktur som ligger nærmere konkurrentene. Riktignok har selskapet god service, men de ligger dårlig an prismessig med dagens tjenester.

ITavisen.no kommer tilbake med mer informasjon så snart Avidi letter på lokket.

Stikkord: internett