Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Aftenposten med nettbetaling

Aftenposten starter i dag med betaling for å lese papirutgaven på nettet. Er du papir-abonnent fra før, er nettutgaven gratis.

aftenposten penger
Dagens Næringsliv har lenge hatt et lignende tilbud, men Aftenposten er først ute i Akersgata med betaling på nett.

Den gode nyheten er at du har fri tilgang dersom du allerede abonnerer på papiravisa.

Den dårlige nyheten er alt du må gjøre for å få det til.

Alt man må gjøre for et nummer

Er du ikke abonnent, må du sende tekstmelding til et nummer og få en kode i retur. Denne koden skriver du så inn i et skjema på en nettside før du får lese avisa. Moroa koster en tier pr. avis.

Er du allerede abonnent på papirutgaven, har du gratis tilgang. Da kan du gå inn via en nettside og oppgi abonnentnummeret ditt.

Husker du ikke abonnentnummeret, kan du ringe Aftenpostens kundeservice. Ved å oppgi ditt private telefonnummer, får du abonnentnummeret. Vi skulle tro at dette åpner for mange gratispassasjerer. Annenhver husstand i Oslo abonnerer jo på avisa, så her er det bare å velge og vrake fra telefonkatalogen.

Acrobat

Artiklene ligger i pdf-format, som krever Acrobat Reader installert på PC eller PDA. Dagens utgave blir gjort tilgjengelig fra klokka 2 om natta, omtrent når morgenutgaven går i trykken. Ettermiddagsutgaven er tilgjengelig fra kl. 14 på hverdager.

Det er av tekniske årsaker bare tekstsidene som blir tilgjengelige, rubrikkannonsene blir det foreløpig ikke mulig å lese i PDF-utgaven.

Aftenposten for ikke-abonnenter

Aftenposten for abonnenter