Hopp til navigasjon Hopp til innhold

«Mail» før «mamma»

Et sykehus i Silicon Valley skal sørge for at nyfødte amerikanere knapt rekker å få klippet navlestrengen før de får sin første e-post og hjemmeside.

baby på nett

Sequoia Hospital i California har slått seg sammen med Namezero.com, og blir USAs første sykehus som tilbyr teknologifikserte foreldre muligheten til å lansere sine barn på nettet umiddelbart etter fødselen.

Tjenesten sørger for at nyfødte får gratis e-post og en egen personlig URL, samtidig som mor og fra får tilgang til en rekke informasjonstjenester om barnestell og kunsten å være forelder.

– Etter hvert som kommunikasjonsstrukturen i samfunnet vårt blir stadig mer sentrert rundt Internett, blir domenenavnet en vesentlig del av vår identitet, på mange måter som et personnummer, sier preseident Bruce Keiser i Namezero til MSNBC.com.