Apple iBook 2001

Annonse


iBook får flere farger?

Apple iBook 20011. mai introduserte Apple sin nye mellomklasse-laptop i innbydende elfenbenshvitt. Ord som «smykkeskrin» og «luksus» satt løst.

Men ikke alle vil ha hvitt. Barske menn vil ha svart, gamle hippier vil ha blomstermønster og tekno-hippe vil ha skjærende kontrastfarger.

Fargeglad

Akkurat slik er det med iMac, som har funnet sitt publikum av fargeglade entusiaster.Apples taiwanske produsent Alpha Top sier denå er klare til å levere hva det skal være. Så bli ikke overrasket om det dukker opp en dalmatiner-modell i hvitt med svarte flekker, en appelsinskall-modell i gult og en saftis-modell i pastellrødt.

Widescreen

Skjermen på den første utgaven er allerede bredere enn PC-laptop’er flest. Men den nye, fargerike utgaven vil i følge Alpha Top få enda bredere skjerm.

Annonse


Det er imidlertid uklart om bredskjerm-utgaven er en modifikasjon av dagens iBook, eller en helt ny modell som vil få en eget navn, et annet utseende og en annen pris.

Benekter alt

Apple er ikke blide på at denne (des)informasjonen har sluppet ut. Tvert om benekter de både fargene og bredskjermenpå flere Mac-nettsteder i dag .

Meldingen om den ny-nye iBook’en stammer fra den vanligvis bunnsolide finansnyhetstjenesten Bloomberg.