Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slik blir The Sims Online

Etter nyttår vil et verdens mest populære og revolusjonere dataspill ta det store skrittet over på Internett.

The Sims Online
Når The Sims Online lanseres tidlig neste år kan du ta del i en online virtuell verden, som for en gangs skyld ikke bare dreier seg om å sprenge hverandres baser i luften eller gjennomperforere dine kamerater med bly med et eller annet dødelig skytevåpen – men du må finne deg i å betale en foreløpig ukjent månedlig avgift.

Du kjøper din egen lille tomt, og gjør med den som du vil, enten det er å sette opp en café, en nattklubb, en butikk, eller et museum. Som i The Sims må du opprettholde et sosialt nettverk, og målet er å få mest mulig makt, rikdom, og sosial status.

Verdenen er fullstendig åpen, og det er opp til de om du vil oppføre deg som en uforskammet å hjerteløs tyrann, eller være en grei og trivelig fyr. For å kommunisere med andre spillere bruker man en chat-funksjon som gjør at det du sier kommer opp i fargete snakkebobler, men også kroppspråk og gestuser i kjent Sims-stil.

Lyst til å prøve deg som innehaver i en skikkelig spillebule?
Riktignok koster ikke Microsoft Gamevoice mer enn et par hundringser, men det blir snakkebobler og tekst i første omgang på The Sims Online.
Du må selv finne deg en tomt å bygge opp huset eller forretningen din

For mer informasjon, se det nyåpnede nettstedet www.TheSimsOnline.com.

Stikkord: spilltester