Valentines day SMS

Annonse


Universitet jammer SMS

Valentines day SMSDet nederlandske universitetet har for lengst nedlagt forbud mot å ta med mobiltelefoner til eksamen. Men universitetet har ikke tillatelse til å kroppsvisitere studentene, og klarer dermed ikke å hindre dem i å bære telefonene på seg.

For å hindre juks vil skolen ved neste eksamen benytte jamming, en teknologi som gjør det mulig å blokkere tekstmeldinger.

Det er på do det skjer

Det er under toalettbesøk at studentene jukser flittig. Talsmann for universitetet, Wim Bogaert, sier det er vanskelig å slå ned på jukset. – Mobiltelefoner kan være så små som fyrstikkesker, og vi kan ikke kroppsvisitere studentene. Når de går på toalettet blir de fulgt av en lærer, men de får være alene mens de faktisk sitter på do, sier Bogaert til nettstedet Ananova.