Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Luksushus

Nettbutikk for millionærer

Netthandel er mer enn bøker, DVD-plater og programvare. Den tyske nettbutikk moscha.com selger luksusbiler, privatfly og hus med egen øy.

Luksushus
Moscha.com henvender seg ikke til den gjennomsnittlige lønnsmotaker. Dette er butikken for arabiske oljesjeiker, finansmagnater og internasjonale investorer.

Lønnsomt

I følge det tyske nettstedet chip.de er denne nettbutikken blant de få som tjener virkelige penger. Grunnen skal være at rikinger i USA og Midt-Østen nå er skeptiske til å reise til Europa, etter alle meldingene om kugalskap og munn- og klovsyke.

Tidligere reiste sjeiker fra Sudi-Arabia og emiratene til Europa i sine private jetfly om de eller deres mange koner hadde lyst på noe. Nå bestiller de heller på nettet, heter det.

Ikke billigsalg

På moscha.com finner du alt fra luksusbiler og ubåter til privatfly og hele øyer i det karibiske hav. Prisene ligger sjelden under 100 000 kroner pr. vare, og det er ikke uvanlig med stykkpriser på 30-40 millioner kroner.

For de aller dyreste varene, som et fullt utstyrt Boeing privat jet og en øy i det karibiske hav på størrelse med Stord, oppgis prisen bare på forespørsel.

Om du har gått opp i lønn eller vunnet den store gevinsten, kan du sjekke utvalget her.