Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Palm brer om seg

PDA-produsenten Palm skal selges i India. Innen utgangen av måneden skal en milliard Indere få tilgang til Palm m100, m105, IIIc og Vx.

Palm India
Innbyggertallet i india er ikke til å kimse av. Flytter vi hele Norges befolkning til India ville vi utgjort en minoritet på mindre enn 0,5 prosent. Da er det kanskje ikke så rart at Palm vil ha Inderne til å benytte deres PDA’er.

Palm over hele verden

Palm distribuerer fra før til ni asiatiske land. »India er et land som tidlig tilegner seg ny teknologi, og er et spennende marked for Palm,» sier Daren Ng, Palms salgssjef for Sør-Asia, Australia og New Zealand. Han legger til at Introduksjonen i India styrker Palms strategi for verdensomspennende distribusjon.

Koster noen årslønner

Men selv om det finnes mange Indere vil Palm neppe bli allemannseie i landet. De fleste innbyggerne lever i fattigdom, og for disse er en ny Palm neppe det som står øverst på prioriteringslisten. (Lille Norge har faktisk et større statsbudsjett enn verdens nest mest folkerike nasjon).