Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Teddybjørn med MP3-spiller

Voggesangenes tidsalder kan gå mot en brutal slutt. Med den nye MP3-bamsen fra WTN kan nurket like gjerne sovne inn til rytmene fra Wheatus’ Teenage Dirtbag.

MP3-Teddybjørn
Kosedyret koster snaut 700 kroner og du får således en relativt rimelig MP3-spiller. Bamsen er utstyrt med en rekke trykkpunkter (merket rødt på bildet) og trykker du på ett av disse aktiviseres musikken.

Til alt hell er dyret ikke utstyrt med høyttalere. Skal avkommet ha glede av musikken må det pent finne seg i å bruke hodetelefoner. Musikken lagres på MMC (minnebrikke), som med 32 MB gir plass for ca. 30 minutter musikk . Høyden på kosedyret er 23 centimeter, og vekten er oppgitt til 200 gram. Da er ikke de to AAA-batteriene regnet med.

Med alkaliske batterier skal bamsen kunne spille sammenhengende i opptil 10 timer. Frekvensområdet er fra 20Hz til 20kHz, og bamsen har 5 ulike equalizerinstillinger.

MP3-kosedyrene (det finnes en hund også) er neppe ment for de aller minste, men for smårollinger som på død og liv skal høre den samme melodien 40 ganger på rad kan en slik løsning være tingen.