Palm m700 (mindre)

Annonse


Ny Palm 700?

Palm m700 (mindre)Palm har ikke for vane å bekrefte eller avkrefte nye modeller før de ligger klare i butikkhyllene. Men en person som hevder han er ansatt i Palm har like vel lekket ut noe informasjon om det som kan være Palms neste PDA.

Med mobiltelefon

Bildene som er kommet ut er av dårlig kvalitet, og viser en maskin som minner svært mye om Palm M500. Forskjellen slik vi kan se det av bildene er den lille utveksten på toppen, noe vi antar er en antenne. Modellen kalles Skywalker, og har innbygget mobiltelefon (bilder på nettet viser en SIM-kort port på baksiden).

Om denne modellen vil komme med GSM, eller om det blir et rent CDMA-produkt vet vi naturlig nok ikke. PalmVII har utelukkende CDMA-teknologi og er følgelig ubrukelig i Europa.

Troverdige rykter?

Foreløpig dreier det seg altså om rykter, og det ville ikke være første gang det dukker opp bilder av modeller vi aldri får se i butikkene. Denne gangen dreier det seg i det minste om bilder av et produkt som ligger svært tett opp til det vi forventer at Palm vil levere.