Annonse


SPILLTEST: The Sims House Party

The Sims House Party, som navnet skulle tilsie, har som hovedfunksjon å gi en liten løft på det sosiale aspektet i The Sims. Nå kan du nemlig bruke den nye “throw part”-funksjonen på telefonen til å invitere alle naboene dine på en gang.

Heldigvis kommer House Party også med et hundretalls nye gjenstander du kan kjøpe, så gjestene dine har noe å more seg med når de først har kommet. Her må vi gi utviklerne Maxis skryt for både fantasi og artistisk håndførhet (det meste ser veldig pent ut), i alt fra firemanns såpeboblemaskiner, eksploderende bløtkaker med innebygde sparkepiker, til kuskinnsmøbler, buffetbord og dekorative surfebrett.

Er det fest, så er det fest…

Så hva fører det hele til, bortsett fra all dansingen? Vel, i The Sims er flere gjester liksbetydende med mer søppel, lange dokøer, og naturligvis mye sosial moro – så lenge du klarer å holde alle underholdt.

Samtidig vil du også merke at hjemmet ditt vil anta mer og mer form som en smakløs “sirkusifisert” nattklubb, eller et velutstyrt bydelshus, og man kan fort miste følelsen av å leve i en Simulasjon. Festlig, ja, men jeg vet ikke helt om den effekten er ønskelig i lengden.

Annonse


Kjøp hvis du må

For den som synes The Sims er en gave fra himmelen, og rett og slett ikke kan få nok av virtuelt hverdagsliv, så vil nok House Party være et kjærkomment og obligatorisk innkjøp. Men har du allerede spilt deg lei, er det ingenting som tyder på at du vil få blåst liv i spillet igjen med denne ekspansjonspakken.

Da får vi heller vente på The Sims Online…