Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Freetrax på Chello

Fra i dag av vil bredbåndsabonnentene til UPC/ Chello få raskere tilgang til musikk.

Chello logo
I dag lanserer Chello Broadband musikktjenesten Freetrax på sin portal, som er stengt for alle andre enn bredbåndskundene til UPC. Freetrax kommer imidlertid fortsatt til å ligge åpnet for alle på nettet.

Raskere

Fordelene med å bruke tjenesten via bredbåndsportalen er likevel åpenbare. Du konkurrerr bare med andre Chello-kunder, ikke med hele nettet. Og forbindelsen fra din maskin til portalen er som oftest bedre enn omveien via en ISP.

Freetrax er Skandinavias største distributør av musikk på Internett, og driver i motsetning til MP3-tjenester som Napster med platebransjens velsignelse.

Snille gutter

I likhet med MP3.com og andre snille gutter satser de på nedlasting av musikk fra uetablerte artister, og streaminhg-smakebiter fra platebransjens tilbud.Chello-brukerne kunne velge i et stort omfang musikk fra de største plateselskapene. Freetrax-avtalen er et ledd i Chellos store satsing på underholdning, Non Stop Entertainment.

Freetrax kan tilby sine brukere fri tilgang til et musikkarkiv med over 3000 titler. Chello ser dette som en mulighet til å bygge opp en egen musikk-kanal gjennom sin portal.