NetCom tilb.

Annonse


NetCom innfører fast ringepris

NetCom tilb.Kunder hos NetCom som i dag har Standard-, Fritid- , Storbruker- eller Helår, vil fra og med 30. April få muligheten til å gå over til ett av de nye abonnementstypene smallTALK, TALK, eller activeTALK.

– Vi ønsker å gjøre kundenes hverdag enda enklere. Med det nye prissystemet vet de alltid hva de betaler. Kundene trenger ikke lenger tenke på når det er billigst eller hvilket nummer de ringer til, sier adm.dir. Terje Christoffersen i en pressemelding fra NetCom.

Andre tilbydere har allerede slike tilbud, men nå kan også NetCom-abonnenter velge en abonnementsform hvor man altså slipper å tenke på om man ringer til en fastlinje, en mobiltelefon i et annet nett, eller hvor mye klokka er. NetCom Flex kontantkunder betaler allerede etter en slik prisstruktur.

De nye minutt-takstene og månedsavgiftene er:

  • smallTALK: 1,99/min ; 69,-/mnd
  • TALK: 1,49/min ; 119/mnd
  • activeTALK: 0,99/min ; 199/mnd

Oppstartprisen vil være 0,59 kroner per samtale, og innmeldingsavgiften er 199.- kroner.