Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Programmerbar nøkkel

TrioVing har lanser et nytt, programmerbart nøkkelsystem som passer også i gamle låser. Nøkler kan gjøres ugyldige eller tidsbegrensete etter behov.

Nøkkel
TrioVing CLIQ er en låssylinder med kombinert elektronisk og mekanisk kontroll. Systemet er basert på DES krypteringsteknologi, og adgangskodene skal i praksis være så godt som umulig å knekke for utenforstående.

Også gamle låser

Det nye låskonseptet er at det er laget med utgangspunkt i en standard TrioVing Twin låssylinder. Det betyr at systemet blant annet kan monteres i allerede eksisterende låser, uten tilpasninger eller modifikasjoner av noe slag. Systemet har ingen ledninger, og adgangsrettighetene programmeres inn i den batteridrevne nøkkelen.

Nøkkelen i systemet forsyner låssylinderen med strøm, og sender fra seg et elektronisk signal idet den føres inn i sylinderen, som straks aksepterer eller forkaster nøkkelen. Idet nøkkelen klikker på plass mekanisk, er også elektronikken ferdig med sin kontroll. Enkle programmeringsverktøy muliggjør flere nivåer og metoder for administrasjon av låssystemet.

Ugyldige

Blant annet kan stjålne nøkler gjøres ugyldige, slik at de ikke lenger låser opp døra. Får du besøk av en venn, kan du gjøre utlånsnøkkelen uvirksom etter en viss tid, dersom vennen skulle glemme å levere den tilbake til deg.

Ugyldige

Produktet vil koste om lag tre ganger så mye som tradisjonelle låssylindere, får vi opplyst hos TrioVing. I første omgang er nøkkkelsystemet beregnet på bedriftsmarkedet, men løsninger for private hjem kan komme på sikt.