Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobil veiviser til hamburgere

De som har vært på bilferie i USA vet hvor frustrerende det er å lure på når neste burgersjappe dukker opp når sulten trenger på. Nå kan du bare slå opp på mobilen eller PDA-en.

mobil-hamburger
8.300 amerikanske Burger King-restauranter lar seg lokalisere og finne fra mobiltelefon eller PDA, når den verdensomspennende kjeden lanserer sin nye lokaliseringstjeneste.

Tjenesten er laget for mobilt Internett – der du alltid er pålogget. Den gir deg kjøreanvisninger, direkte oppringing til restauranter, og informasjon om spesielle tilbud og kampanjer.

– Lett å finne

– Vi ser på fremtiden innen mobile tjenester som en stor mulighet, og vi gleder oss til å kunne gi våre kunder den enkleste og beste måten å finne oss på, trådløst, sier talskvinne Cindy Syracuse i en pressemelding fra Burger King.

Bak tjenesten står posisjoneringseksperten go2 Systems, og vil være tilgjengelig gjennom de fleste store teletilbydere i USA, inkludert AT&T, Sprint, Verizon, Nextel og Cingular.

Så vidt vi vet foreligger det foreløpig ikke konkrete planer for en slik lokaliseringstjeneste i Norge. Men så er det heller ikke så vanskelig å holde orden på våre 28 Whopper-utsalg…

Stikkord: Mobil