Sony memorystick produktr

Annonse


Nye dingser fra Sony

Sony memorystick produktrNylig viste Sony frem en lekker Network Walkman med minneplass for Memory Stick, som kommer til Norge i månedsskiftet April/Mai (se relaterte linker, nederst i denne artikkelen).

Samtidig er en rekke nye Memory Stick-moduler er under utvilking – det vil si kort som man setter inn i kortplassen for Memory Stick, men som har funksjonalitet utover bare ekstra lagringskapasitet.

Bluetooth, GPS og kamera

Et av de første slike produktene som vil dukke opp, er sannsynligvis en Memory Stick Bluetooth modul. Samtidig har Sony også et 100.000-punkters digitalkamera, en GPS-enhet, og en liten fingeravtrykk-leser klare som prototyper.

Når disse produktene kommer til Norge, og hvor mye de vil koste, er foreløpig ikke kjent (med unntak av Network-walkman’ene).

Annonse


Ny mobil

Samtidig har Sony en ny telefon på trappene, med innebygd ATRAC3-spiller (Sonys egne musikklagringsformat), og Memory Stick kortplass.

Sony CDM ZM5
Sony CMD-ZM5, med avspilling av musikk i ATRAC3-format og Memory Stick kortplass.

Telefonen heter CMD-ZM5, og er en oppfølger til snertne CMD-Z5 (se relaterte linker, nederst i denne artikkelen). Dessverre har Sony Norge enda ikke klart å få sine telefoner inn på markedet i landet, så vi må vel belage oss på å plukke opp denne mens vi er ute og reiser.

Mer informasjon om disse dingsene finner du på www.sony.co.jp.