ePocket detalj

Annonse


Med sekretæren i lomma

ePocket detaljSelskapet står bak produktet Handyman, en løsning spesialkomponert for håndverkere. Med en HP Jornada 710/720 og programvaren Handyman får håndverkeren all informasjon han måtte trenge rett i lomma.

Full pakke

Produktet er svært avansert med en rekke funksjoner. Brukeren skal kunne motta en beskrivelse av oppdraget, ha oversikt over delelager, registrere forbrukt materiell og føre timer, overtid og kilometer på samme måte som i bedriftens økonomisystem.

På toppen av dette skal håndverkeren være i stand til å føre sluttkontroll og signere for utført arbeide.

Nå er det ingen genistrek å lage et program som kan håndtere alle disse faktorene. Utfordringen ligger snarere i å skape et brukergrensesnitt som gjør at arbeidstakeren slipper å sitte halve dagen med skjemautfylling. Her har ePocket klart å komme frem til en usedvanlig smidig og lettfattelig løsning.

Annonse


Lettlært

ITavisen.no fikk en demonstrasjon av hvordan det fungerer i praksis. Målet er i følge markedssjef Petter Mowincel i ePocket at opplæringen i programvaren ikke skal ta mer enn en time, og at brukeren ikke skal trenge mer enn 10 sekunder på å utføre en operasjon.

Vi kunne også konstatere at en time til opplæring burde være rikelig, selv for brukere med lite PC-erfaring. Data ble lastet inn ved å velge fra menyer og klikke på skjermen.

Idiotsikker?

Selskapet har også utviklet et program kalt JetRek, som består av en programvare med elektroniske skjemaer for sykehusansatte. Ved å føre data direkte inn i systemet fremfor å notere på lapper, blokker og andre steder reduserer mulighetene for å gjøre feil, og sørger for at alle rekvisisjoner og andre skjemaer er lesbare og riktig utfylt.

Internasjonalt marked

HP og ePocket har nå tegnet en avtale om salg og markedsføring av hverandres produkter. Det betyr at ePocket kan få en distribusjonskanal for sitt produkt som strekker seg ut over Norge og Sverige. For HP betyr det at de har fått en partner som kan bidra til å selge deres produkter som mer enn elektroniske huskelapper.