Compaq PDA

Annonse


Ny iPaq og andre godsaker

Compaq PDADe nye PC-kortene passer også til iPaq-er utstyrt med PC-kort-jakke, og koster 1.695,-. Et PCI-kort gjøres også tilgjengelig, for 2.135,-. Samtidig lanseres en USB-versjon av det samme kortet, for de som hverken har PCI- eller PC-kortplasser. USB-adapteren har en pris på 1.830,-.

Aksesspunkt

Tre nye aksesspunkter for trådløs nettverk lanseres også, tilpasset etter størrelsen på hjemmekontoret eller bedriftene. Rekkevidden er på inntil 100 meter innendørs, med en maksimal rekkevidde på 350 der det er fri siktlinje. Prisen varier fra 4.087,- for den billigste til 10.858,- for den dyreste løsningen.

Ny iPaq

iPaq H3660 har lite nytt å by på foruten en ekstra 32 MB minne, som gir den populære PDA-en en total kapasitet på 64MB. Dette gjør den til en av de kraftigste PDA-ene tilgjengelig per dags dato.

iPaq H3660 vil komme i store kvanta i løpet av April, og de øvrige produktene skulle allerede være ute i butikkene.

For spesifikasjoner og nærmere informasjon, se www.compaq.no.