Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny GroupWise for pultløse

Siste versjon av Novells bedriftsverktøy GroupWise skal gi bedre muligheter for «pultløse» medarbeidere, med uvidet støtte for trådløse terminaler.

GroupWise 6
– GroupWise 6 har markedets desidert bredeste støtte for mobile terminaler, og inneholder en genial cahing-løsning som gjør at brukerne slipper å være online hele tiden for å benytte tjenestene, sier markedssjef for Novell Norge, Stig Sjursen, til ITavisen.no.

En ny caching modus laster og oppdaterer automatiske aktuell data når man er online, skal at man kan jobbe fra en klient uten å vedlikeholde en konstant forbindelse til GroupWise-serveren.

– De som betaler i dyre dommer for Exchange 2000 får bare et sett med basistjenester, og blir i tillegg tvunget til å kjøre Windows 2000. GroupWise 6 gir deg full funksjonalitet, uansett plattform, skryter Sjursen.

GroupWise kan kjøres på NetWare 5.x/6.c og Windows 2000/NT. Programvaren har en veiledende pris på 1.200,- per klient, eventuelt 270,- per bruker som kun har behov for web- eller trådløs aksess.

For mer informasjon, se www.novell.com.

Stikkord: Mobil