Nokia 9210 med video

Annonse


Notes til Nokia 9210

Nokia 9210 med videoBedriftsapplikasjonene fra Lotus blir nå tett integrert med den nye Nokia 9210, som gir tilgang til e-post, kalenderfunksjoner og kontaktregisteret fra mobiltelefonen.

Felles verktøy

Man skal enkelt kunne bruke Nokia 9210 til å jobbe aktivt mot bedriftssystemet, med å fylle ut skjemaer, delta i arbeidsprosesser, og utnytte felles verktøy og applikasjoner. Ifølge Nokia skal man kunne bruke de samme applikasjonene på 9210 som på arbeidsmaskinen.

Underverker

Nokia og Lotus legger også vekt på at fargeskjerm, tastatur, og høyhastighets oppkobling gjennom 43.2 kbps vil gjøre underverker for brukeropplevelsen, til tross for at 9210 ikke støtter alltid-på nettoppkobling gjennom GPRS.

Ericsson R380-brukere vil også få tilgang til instant messaging og Lotus, via Lotus Domino Everyplace Access Server.