Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slik er Ericsson T68

CeBIT/Hannover: ITavisen.no fikk sjansen til å prøvekjøre den nye mobiltelefonen til Ericsson. Det er slike dager som gjør livet verdt å leve for en mobil-journalist.

T68 liten
Selv om svenskene ennå ikke vil røpe alle detaljer om hva som skjuler seg under det gyllne panseret er vi ikke i tvil. Denne telefonen stiller nyhetene fra Nokia i skyggen. I kampen om å være CeBITs råeste mobilnyhet ligger T68 godt an til å kapre topp-plasseringen.

Holder på kortene

Vi får altså ikke vite hva slags komponenter telefonen inneholder, eller hvor mye minne som er tilgjengelig for lagring av adresser, telefonnumre osv.
-Noen detaljer vil vi spare til vi slipper telefonen løs i markedet, sier Ericsson presseansvarlige under CeBIT. At den inneholder WAP 1.2.1, Bluetooth og GPRS er imidlertid ingen hemmelighet.

Hvordan dette virker i praksis fikk vi ikke anledning til å teste, men vi fikk i det minste bladd oss gjennom menyene og studert de mange mulighetene som skjuler seg her. Blant disse kan vi nevne muligheten for å komponere og sende bildebeskjeder.

Tekst-input

Dessuten har Ericsson endelig benyttet seg av T9 tekst input. Det gjør telefonen langt mer brukervennlig for sending av SMS enn hva tilfellet har vært med de tidligere modellene fra Ericsson (med unntak av R380, som har fullt tastatur på skjermen).

T68 ligger godt i hånden. Tastene er lette å bruke og gir god resposn. En egen navigasjonstast lar deg bla i menyen på en enklere måte en tidligere. Telefonen er kompakt, og materialvalget gir den et svært eksklusivt preg.

Forsiden best

Ericsson er imidlertid fortsatt best på forsider. Snur du telefonen ser du raskt at svenskene fortsatt ikke har oppdaget at mobiltelefoner også skal ha en bakside.

Hva du synes om designet kan du jo avgjøre selv. Her gir vi deg bildene som viser hvordan telefonen ser ut – hele veien rundt!

Her er videoen:
*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du hente oppgradere systemet ditt her

Stikkord: Mobil