Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Se – Ericsson-antenna er borte!!

CeBIT/Hannover: Ericsson slapp i dag katta ut av sekken. T68 blir et råskinn av en telefon, med GPRS, Bluetooth, MMS og fargeskjerm.

Ericsson T68
Dessuten blir dette den første telefonen Ericsson har laget med innbygget antenne. Den store og klumpete antennen som gjorde Ericsson til den ultimate gubbetelefon er rett og slett vekk!

-Designet viser at Ericsson nå tenker i nye baner, sier Bo Albertson i Ericsson Mobile Communications.

Da telefonen ble vist frem i Hannover i dag, fikk vi se en liten telefon slett ikke ulik tykkasen T20. Men T68 er slankere, mangler flipp-lokk og har større skjerm. Dessuten har den fargeskjerm, noe som kan komme godt med når den nye standarden for tekst- (og bilde-) meldinger MMS tas i bruk.

T68 har Bluetooth, og kan kobles til andre apparater som kamera, PC og trådløst headset. Målene er 101x48x19 millimeter, og vekten 85 gram. Skjermen støtter 256 farger.

Om denne telefonen har det som skal til for å redde Ericssons ære skal være usagt. Etter å ha sett telefonen må jeg medgi at det fortsatt er mye Ericsson i designet. Men den stygge antenna er altså borte.

Så overraskende var dette, at da Dagbladet for en tid tilbake trykket et dårlig »spionbilde» av telefonen hadde de tegnet inn antenna der de trodde den skulle være.

Stikkord: Mobil