Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia med ny designmodell

CeBIT: 8310 er Nokias nye designmodell. I følge produsenten kombinerer modellen skjønnhet med intelligens.

Nokia 8310
Den er lett retro, men veldig, veldig hi tech. Den støtter både GPRS og HSCSD, har innebygd FM-radio og taleaktivering for adresseboka mens du hører på radioen,

Vi snakker altså om en telefon som har alt det en mobiltelefon i dag kan inneholde, kanskje bortsett fra full PDA og MP3-spiller..

Like oppsiktsvekkende som de to standardene for dataoverføring er designet. Skjermen har kritthvit bakgrunnsbelysning, i motsetning til den vanlige, skittengule. I tillegg har du muligheten til å forandre fargevalører på dekselet etter smak og behov.

Nokia 8310
Tredimensjonalt deksel skifter farge med lyset

Tredimensjonal

Dekselet er laget i en tredimensjonal farevalør som skifter med lyset. I tillegg er det enklere å skifte deksel etter behov med det nye Xpress-on systemet med separat utskifting på framside og bakside.

Lytt på radio

Du kan høre på radio mens du surfer på nettet med WAP, sender tekstmeldinger eller snakker med noen. Både radioen og de fleste andre funskjoner er stemmeaktiverte.

Cookies

Med den nye WAP 1.2.1 leseren støtter telefonen mulighet til å laste ned cookies via nettet. Telefonen vil dermed huske dine preferanser til neste gang du er innom det samme nettstedet.

WAP-varsel

Denne WAP-utgaven muliggjør «service message indication» hvor etWAP-sidevarsel vises med en passende link til en WAP-side. Dette gjør detmulig med push-baserte mobile tjenester slik som automatisk oppdaterende nyhetssendinger og handletips fra favorittbutikker.

Kommer til høsten

Telefonen veier 84 gram, er 97 millimeter lang og 66kubikkcentimeter i størrelse. Den har en taletid på opptil 4 timer, og enstand-by tid opptil 17 døgn med radioen av, og 20 timer med radioen på.

Mobiltelefonen vil i følge Nokia være tilgjengelig i tredje kvartal 2001.

Stikkord: Mobil