VisorPhone CDMA

Annonse


3G VisorPhone klar for salg

VisorPhone CDMAAirPrime meldte i dag at de har fullført testingen av 3G CDMA2000-modulen for Handsprings serie av Visor PDA’er, skriver VisorCentral.

AirPrimes Springboard-modul, som lyder det folkelige navnet SB3000, inneholder Qualcomms nyeste MSM5150 programvare for mikrobrikker. MSM5150-løsningen støtter dataoverføringer over 3G CDMA2000 1x på 144Kbit/s.

Fly til Las Vegas

Hastigheter av denne størrelsesorden er forventet å bli daglig kost når de amerikanske nettverksoperatørene oppgraderer til 3G i 2002.

Dersom du har spesielt stor interesse for dette produktet, er det bare å bestille flysete til Las Vegas i dag eller i morgen. SB3000-modulen til Handspring Visor testes nemlig i levende live under Cellular Telecommunications Industry Association som finner sted i ørkenbyen i disse dager.

Annonse


Raskest voksende

Testen av Visor-modulen er en milepæl i utviklingen av produkter for 3G-nett.

Dette plasserer AirPrime som et ledende selskap i leveringen av denne typen moduler for forbrukermarkedet, opplyser VisorCentral.

CDMA er det raskest voksende og mest populære trådløse 3G-teknologi i Nord-Amerika. Fremtidige versjoner av CDMA 3G skal etter planen støtte datamengder helt opp mot 2,4 Mbit/s. Analytikere hevder at antallet trådløse telefonister vil overstige én milliard i 2005, etterhvert som 3G får fotfeste.

Ved Handsprings pressebyrå Text100 har de ikke hørt om den nye modulen for det amerikanske 3G-nettet. De kjenner heller ikke til om det foreligger planer for en lignende modul rettet mot det europeiske UMTS-nettet.

Foreløpig har man i Europa konsentrert seg om Handsprings GSM-modul for VisorPhone.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse