Sims-ill.

Annonse


The Sims blir TV-stjerner

Sims-ill.Snart kan “simlish” bli et offisielt språk i fjernsynskanaler over hele verden. Dersom det går som Electronic Arts planlegger i samarbeid med Pet Fly Productions og Maxis en egen fjernsynsserie basert på det enormt populære spillet.

Serie og show

Serien skal etter planen ta form av en sitcom basert på livet til familietn McNally – en helt vanlig kjernefamilie som flytter inn i SimCity. Serien vil få følge av et TV-show i ekte retro 50-talls-stil, der verten Bill Simmons hver uke presenterer en ny innbygger i SimsOnline, sammen med sim’ens ekte alter ego.

Det jobbes også på spreng med “The Sims Online”, med forventet lanseringsdato i februar 2002.

Kjempefan

Planene om å lage en TV-serie basert på The Sims har fått vind i seilene etter at Drew Carey bestemte seg for å avlegge SimCity et to minutters besøk i “The Drew Carey Show”. Carey og hans medspillere blir simpelthen transformert til virtuelle innbyggere som prater det offisielle språket “simlish”.

Annonse


– Drew Carey er en ihuga Sim-fan, forteller produsent bruce Helford i “The Drew Carey Show”. – Når vi ikke driver med innspilling, bruker han all tid på spillet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse