Siemens S45

Annonse


Ny toppmodell fra Siemens

Siemens S45Siemens har foreløpig sparsomt med opplysninger om denne telefonen, men sier at den skal være klar for lansering i slutten av 2. kvartal. Det betyr at vi neppe får se den i butikkene før godt utpå sommeren.

S45 har ikke minnekort eller MP3-spiller, slik SL45 har. Den er litt rundere i formene, men har ellers plukket opp de samme designelementene vi ser på SL45. En annen forskjell er antennen. På S45 er denne innbygget i telefonen. På mange måter minner telefonen om en krysning mellom SL45 og S35.

Sølv eller blå

Bildet viser at S45 kommer med den samme sølvfargen og det samme ravfargede lyset i displayet som SL45 har. En blå utgave skal også være planlagt. Ellers viser bildet at bunnpluggen nå er plassert midt under telefonen. På SL45 sitter pluggen en anelse mot høyre, og dermed kan du ikke bruke telefonene i samme håndfrisett i bilen.

Raskere GPRS

S45 vil bli toppmodellen fra Siemens og har støtte for GPRS klasse 8. Det gir mulighet for raskere nedlasting av data, under forutsetning av at operatørene øker for bruk av flere tidsluker. Foreløpig er det imidlertid så dyrt med data over GPRS at det bare er hensiktsmessig ved overføring av små mengder data, som f.eks WAP.

Annonse


Telefonen skal lanseres under CeBIT i Hannover neste uke.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse