Annonse


Djuice skal bruke Nokia

Avtalen innebærer at djuice skal bruke Nokias mPlatform-løsningen og de nye mobile internettløsninger som oppstår i kjølvannet av samarbeidet, melder Nokia.

WAP, GPRS og UMTS

Nokia hevder at deres mPlatform-løsning er nettverks- og terminaluavhengig løsning. Og da blir det interresant å se om deres mobile internettløsninger også støtter mobiltelefoner fra andre leverandører som Ericsson, Motorola og Siemens.

Videre opplyser Nokia at deres mPlattform er klargjort for alt fra WAP og GRPS til 3G (UMTS), og det de kaller fast Internett-teknologi.

Tjenester som vi bruker skal nyte godt av er meldingsformidling, underholdning, mobil e-handel og informasjonstjenester.

Annonse


Den omfatter kjerneprodukter, så som WAP-gateways, lokasjonssporing og profilkataloger, utvidede tilgangsløsninger som proxy-servere og autentisering og kundespesifikke løsninger.

I Norge første

I den første fasen av samarbeidet vil Nokias mPlatform-løsning bli implementert som den bærende plattformen for mobile portaltjenester fra djuice i Norge.

– Dette samarbeidet med Nokia vil gi oss muligheten til å fokusere sterkere på vår kjernevirksomhet innenfor nye applikasjoner og sluttbrukerløsninger, sier Jon Erik Haug, Vice President, djuice i pressemeldingen.

I dag finnes Telenors portal, djuice, i Norge, Thailand og Malaysia, og står foran lansering i Portugal senere i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse