Annonse


Webkamera med talegjenkjenning

Kameraet kan lese inn bilder, tekst eller objekter i 3-d. Den stolte eier av kameraet plasserer simpelthen det ønskede medium under kameralinsen. Deretter kan han eller hun markere området som skal kopieres med musepekeren og bruke dra-og-slipp teknikk for å montere det inn i et dokument. OCR-programvaren som følger med konverterer det innleste bildet til tekst.

Markedets høyeste billedkvalitet

Som om ikke det var nok er Philips PCVC750K forsynt med talegjenkjenning. En integrert mikrofon sender en kommando til en talegjenkjenningsfunksjon og kameraet tar deretter automatisk et bilde.

I følge Philips har webkameraet den høyeste billedkvalitet som kan fås på markedet, med 60 bilder i sekundet i VGA-oppløsning. En lang rekke programvare som følger med gjør det mulig å bruke kameraet til å lage videopost, redigere bilder og lage videokonferanser, foruten den nevnte skanningen.

PCVC750K krever minst en 200 MHz-prosessor, 32 RAM, en ledig USB-port og Windows 98/2000 eller Mac OS 9. Kameraet kommer i handelen i løpet av august, og prisen vil være omtrent 995 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse