Annonse


MusicStation ripper CD uten PC

Softy IT har tidligere lansert en bærbar CD-spiller som også kan spille hjemmebrente MP3-filer. En grei løsning for den som har PC med CD-brenner. Med den nye MP3 stasjonen »MusicStore» trenger du ikke en gang en PC.

Harddisk

Selve baseenheten har en harddisk med plass til 5,4 GB musikk (90 timer i 128 Kbit/s komprimering). Den er utstyrt med 12 taster og en LCD-skjerm som gjør det enkelt å organisere og behandle musikken. Om du ønsker det kan du koble baseenheten til en PC eller et stereoanlegg, eller du kan benytte hodetelefonene som følger med.

Soulmate

I midten av maskinen finnes et spor der du kan sette inn tilleggsenheten Soulmate. Denne følger med når du kjøper MusicStation, og er en bærbar MP3-spiller med 48 til 96 MB lagringsplass. Målene er 108x57x16 millimeter, og enheten veier 100 gram. Da er de to AAA batteriene som gir 12 timers spilletid tatt med.

Overføringen av filer fra MusicStore til Soulmate tar bare noen sekunder, hevder importøren.

Annonse


Om maskinen kan spille av MP3 fra CD-ROM sier produktinformasjonen ikke noe om. ITavisen.no vil teste maskinen, og kommer tilbake med en fyldig omtale så snart resultatet foreligger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse