mikrobølgeovn med IP

Annonse


Internett redder kjernefamilien?

mikrobølgeovn med IPResultatene fra Cyber Dialogues er sponset av Disney.com og bør nok følgelig håndteres med en smule sunn skepsis. Uansett viser tallenes mer eller mindre klare tale at hele 53 prosent av amerikanske mødre sier Internett er et positivt innslag i familielivet, som bidrar til å knytte sterke bånd mellom far og mor, søster og bror.

Surfer med barna

Cyber Dialogue har gjennomført spørreundersøkelsen blant 2010 erfarne surfermødre. 92 prosent av disse svarte at Internett er er et verdifullt utdanningsverktøy for barna, mens imponerende 84 prosent liker å ta en tur på nettet sammen med sine søte små.

Undersøkelsen viser videre at amerikanske mødre mener Internett har gjør livet mer bekvemmelig. Ikke færre enn 85 prosent sier livet har blitt enklere med tilgang til nettet og 90 prosent setter stor pris på tidsbesparelsene nettet gir.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse