Palm 505 stort

Annonse


Palm OS 4.0 klar til CeBIT?

Palm 505 stortPDA produsenten Palm vil introdusere sitt nye operativsystem, Palm OS 4, under den store teknomessen CeBIT i Hannover. Dette vil skje samtidig med lanseringen av de nye PDAene, skriver ZDNet

Bedre fargeskjerm

Palms nye PDAer vil inneholde en port for kort i frimerkestørrelse og er omtrent på samme størrelse som Palm V. De nye maskinene vil komme i versjoner med og uten fargeskjerm, og bruker litium-polymer batteri.

Ryktene om de nye modellene fra Palm har versert en stund. Modellen uten fargeskjerm (m500) vil trolig bli priset til 399$, mens fargemodellen (m505) vil komme på 449$. Fargeskjermen skal være en reflekterende sidebelyst løsning som gir bedre bilde enn skjermen på Palm IIIc.

Åpen standard

Begge modellene vil få 8 MB minne og det nye operativsystemet 4.0. Sist torsdag la Palm ut utviklerverktøy på sine WEB-sider, slik at tredjeparts programvareutviklere skal kunne tilpasse sine programmer til det nye operativsystemet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse