Annonse


MP3 i miniformat

Verdens minste MP3-spiller er så liten at den kan bæres som et armbåndsur på håndleddet, henges rundt halsen, eller stikkes inn i en spesiell hodetelefon. Panasonic SV-SD75 leveres komplett med »armbåndsur», 64 MB minnekort, øretelefon og etui.

Leveres med USB-leser

Spilleren leser lydfiler i MP-3- eller AAC-format som er lastet ned fra Internett, eller kopiert fra egne CD-plater i PC-en. Spilleren følges av programvare og en USB-leser for minnekortet. Når låtene er kopiert til minnekortet, flyttes kortet fra USB-leseren til MP3-spilleren.

SD-minnekort

Minnekortet kan lagre 64 – 129 minutter med musikk, avhengig av hvilken kvaliteten som velges. Med USB går overføringen raskt.Panasonic-spilleren bruker små SD-kort, en ny standard som nå tas i bruk i fotoapparater, videokameraer, lomme-PC-er og GPS-navigatorer fra en rekke forskjellige produsenter.

Også som hodetelefon

Panasonic SV-SD75s vesle display viser batterinivå, artistnavn, låtnavn, spilletid og klokke. En bassfunksjon sørger for heftig trykk i øretelefonene.

Annonse


Panasonic SV-SD05 er en annen variant, der spilleren stikkes inn i en slags hodetelefon. Begge modellene vil koste 5000 kr med moms, når de kommer til Norge i april.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse