Annonse


Her er mobilnyhetene fra Philips

Philips lanserer en rekke nye telefoner fordelt på tre ulike serier. Alle vil få navnet Fisio, etterfulgt av tre siffer.

Først ut er de enkleste 300- og 600- modellene, mens også en 800 serie skal være på trappene. De mest avanserte telefonene først vil komme i salg en gang neste vinter. Dessuten kommer det en ny Xenium, som blir den proffeste av telefonene fra Philips så langt.

Azalis 288

Dette er en enkel telefon, men har like vel mulighet for overføring av data. Telefonen skal selges rimelig, og designet gjør at telefonen ikke gir seg ut for å være mer enn den faktisk er – enkel.

Med Philips Fisio-310 håper selskapet å nå massemarkedet

Fisio 310

En ren taletelefon for den som primært er ute etter de funksjonene telefoner har hatt siden 1876. I tillegg har den mulighet for å sende neste generasjon SMS med animerte logoer. Telefonen har også taleanrop for 5 nummer og talestyring av 5 funksjoner. Telefonen veier 114 gram og har et volum på ca 95 ccm.

Annonse


Taletiden er oppgitt til 4 timer og 30 minutter, mens standby tid skal være utrolige 400 timer. Det er i alle fall ikke dårlig på en telefon som ellers er skjemmet av et billig utseende.

Fisio 311

Dette er den samme telefonen som Fisio 310, men med WAP. Farger og materialvalg gjør at den ikke ser riktig like simpel ut, selv du neppe klarer å lure noen til å tro at dette er en telefon du har brukt mye av sparepengene på.

Philips FISIO 311

Fisio 312

Den mest funksjonsrike telefonen i 300-serien, med WAP og GPRS. Antallet talefunksjoner og taleanrop er utvidet til 15. Dessuten kan du ta opp 20 sekunder tale.

Philips FISIO 312

Fisio 610

Denne telefonen ser litt mer eksklusiv ut enn sine billigere fettere. Den har WAP og GPRS, og kan ta opp inntil 3 minutter tale. Den har plass for 12 taleanrop og 12 talefunksjoner. 600-telefonen er noe mindre enn 300-serien, og veier 90 gram fordelt på 84 ccm. Standbytiden er oppgitt til 200 timer, og taletiden til 4 timer.

Xenium 6996

Dette blir Philips foreløpige toppmodell, med GPRS, WAP 1.2 og Bluetooth. Telefonen har et langt mer eksklusivt ytre enn de øvrige nykommerne.

Dessuten har den manøvreringshjul som gjør det raskt og enkelt å navigere i karusellmenyene. 6996 veier 85 gram, noe som er nøyaktig ett gram per ccm. Du kan ta opp 20 sekunder tale, og har mulighet for å programmere 15+15 taleanrop og talefunksjoner.

Philips FISIO 610

Telefonen kan med Bluetooth synkroniseres trådløst mot PD og PDA. Den kan brukes som trådløst modem, og du kan benytte trådløst håndfriutstyr.

Xenium skal også kunne laste ned spill fra Internett og lagre dem på telefonen. På denne måten kan du spille de nyeste spillene uten å gå veien om WAP.

På de første modellene fra Philips må vi nøye oss med WAP 1.1 og GPRS klasse 4. Det betyr at telefonene ikke er i stand til å utnytte hastigheten i de norske nettene fullt ut. GPRS-telefonene skal etter planen være på markedet i september/oktober.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse