SMS-vign

Annonse


Philips satser på magisk SMS

SMS-vign(Stockholm) Systemet kalles Magic Messaging, og ideen er at du ikke bare skal kunne velge en logo fra telefonens minne for å pynte på SMSene dine. Med Magic Messaging får du en mulighet for å sende bevegelige bilder til mottakeren. Bildene ledsages av lyd.

Det høres unektelig besnærende ut, men egentlig er det såre enkelt. Mange telefoner støtter i dag animasjoner, og eksemplene Philips viste i Stockholm var minst like enkle som de animasjonene vi har sett på for eksempel Ericssons telefoner.

Det dreier seg med andre ord ikke om video med lyd, men snarere om en logo som endrer seg i noen sekunder, før den blir stående fast på skjermen mens du hører noen pipetoner.

Philips lanserer også “kvittering” på SMS. Det betyr at du etter å ha sendt en SMS vil få en kvittering som forteller når mottakeren har fått beskjeden. Denne tjenesten krever støtte i nettet, og det er uklart om noen av de lokale operatørene vil implementere dette i sine nett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse