Annonse


Ericsson T39 lanseres i april

I løpet av april eller mai vil Ericssons nye GPRS-mobil være i handelen, i følge svenske Mobil.se. Prisen er imidlertid fremdeles i det blå. Produktansvarlig for Ericsson i Norge, Mads Nivelius, vil ikke si verken om eller eventuelt når telefonen kommer på markedet.

Kommer samtidig i Norge

Det eneste han vil si til ITavisen.no er at den sannsynligvis vil dukke opp i Norge på samme tidspunkt som lanseringen i Sverige, dersom en slik telefon i det hele tatt lanseres.

Opplysningene fra Sverige er imidlertid mer sikre enn som så. Mobil.se har fått opplyst fra selgerne ved Geab The Phone House at T39 skal komme i butikkene i april eller mai, og at det allerede nå er mulig å skrive seg på en liste over interesserte kjøpere.

Europeisk T29

– Hittil har bare to personer satt seg opp på listen, men det kommer til å bli flere, sier en av selgerne.

Annonse


T39 kommer med GPRS, Bluetooth og WAP 1.2. Av utseende ligner den T29, som i ny versjon ble lansert på det asiatiske markedet for en drøy uke siden, og blir mulighens det europeiske substituttet for den nye T29.

T39 skal etter sigende være en forbedret variant av T36, som ble trukket tilbake før lanseringen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse